Promoted again! (En dit keer in het echie!)

Oke, ik werk niet voor zo’n groot bedrijf, 250 man of zo, maar ik denk niet dat het vaak voorkomt dat iemand die min of meer aan de ‘bodem van het vat’ zit binnen het bedrijf, een gesprek van 2 uur met de directeur kan aangaan.

Maar dat was dus afgelopen vrijdag wel het geval. Ik wist al dat ik min of meer het mindst verdiende binnen het bedrijf, en mijn grote frustratie was dat ondanks dit feit, niemand mijn salaris issues serieus leek te namen.
Maar onze beste directeur heeft dus zelf eens die salarissen eens naast elkaar gelegd, en was tot de conclusie gekomen dat er wel degelijk iets erg krom zat hier en daar. En hoewel het al bekend was dat hij op het gebied van secundaire voorwaarden al van alles aan het ‘fixen’ was, is hij dat dus sneaky ook aan het doen voor de primaire voorwaarden van sommigen, waaronder ik dus.

Maar naast praten over salaris en dergelijke, kon ik dus min of meer elk onderwerp waar ik mee inzat op dat moment aan hem kwijt. Nou wist ik al dat wij als bedrijf goed zaten met hem, maar hij heeft echt hele stoere ideeen voor de richting vna het bedrijf, en dat maakt me alleen maar nog enthousiaster. All in all, kwam ik met een erg goed gevoel thuis.

Salaris verhoging en de rechtrekking van de secundaire voorwaarden zoals onkosten vergoeden, betekend voor mij 200 euro ongeveer erbij. Dat scheelt al best veel voor mijn thuis situatie. Het betekend dat ik me dit jaar nog waarschijnlijk rijlessen kan gaan veroorloven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.